Kineski viljuškari svih vrsta i tipova

Iznajljivanje viljuškara Srbija | AdresaBurgenova 32, Novi Banovci Iznajljivanje viljuškara Srbija | Telefon+381 64 64 23 411
Iznajljivanje viljuškara Srbija | Adresa Iznajljivanje viljuškara Srbija | Telefon
Burgenova 32, Novi Banovci
Prodaja polovnih viljuškara Shantui Kantar viljuškari Srbija

Iznajmljivanje viljuškara | Shantui

Shantui Construction Machineri Co, (u daljem tekstu „Shantui“) ranije je osnovana kao Yantai Machinery Factory 1952., a rekonstruisana je sa Jining Machinery Factory, Jining General Machinery Factory i Jining Power Machinery 1980. kao Shandong Bulldozer.

To je državno akcionarsko društvo sa sedištem u gradu Jining, provincija Shandong, sa ukupnom površinom većom od 2.700mu. Glavni proizvodi uključuju više od deset kategorija glavnih proizvoda motora kao što su serije buldožera, serije putnih mašina, serije mašina za beton, serije utovarivača i serije bagera, kao i dodaci za građevinske mašine, poput dela šasije, pogonskog dela i konstrukcionog dela. Trenutno, Shantui godišnji proizvodni kapacitet prelazi 10.000 jedinica buldožera, 6.000 jedinica putnih mašina , 500 jedinica pogona za mešanje betona, 150.000 sklopova gusenica, 1.000.000 točkova za građevinske mašine, 80.000 jedinica pretvarača obrtnog momenta i 20.000 prenosnika, gde su buldožeri 16 godina zaredom zauzimali prvo mesto u globalnoj proizvodnji i prodaji. Shantui je jedan od 50 najboljih proizvođača građevinskih mašina na svetu i jedan od 500 najboljih kineskih proizvođača.

Shantui poseduje sistem prodaje i kompletnu mrežu prodajnih usluga, a njegovi proizvodi se prodaju u inostranstvu u više od 160 zemalja i teritorija. Trenutno u granicama Kine postoji 27 monopolizovanih prodavnica Shantui, 53 agencije i 320 marketinških punktova. Shantui ima više od 100 inostranih agenata/dilera, kao i više od 10 inostranih filijala u Južnoj Africi, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Rusiji, Brazilu i SAD. U aspektu uslužnog režima, Shantui ima za cilj da „izgradi preduzeće koje najviše pažnje posvećuje individualnim potrebama i uslugama kupaca“ i pruža kupcima integrisana građevinska rešenja. Humanizovana i inteligentna usluga vrhunskog kvaliteta pomažu Shantui-u da osvoji pohvale kupaca, povećavajući tako vrednost preduzeća.

Poslednjih godina Shantui insistira na promovisanju održivog razvoja naučnim i tehnološkim inovacijama i posvećen je istraživanju na polju daljinskog upravljanja, inteligentne mrežne veze i proizvoda velike snage. U svrhu unapređivanja industrije 2019. godine, prvi na svetu 5G daljinski upravljani buldožer velike snage je komercijalizovan od strane Shantui-ja, a samim tim je nivo primene 5G tehnologije i inteligentne proizvodnje dalje unapređen. 

Svemu u prilog govori i činjenica da je Shantui odlučio da pokrene i proizvodnju viljuškara, što se zvanično i desilo 2020. godine. Kompanija Kantar viljuškari d.o.o. je sklopila ugovor o ekskluzivnom zastupništvu za brend Shantui za teritoriju Srbije. Kompanija Kantar viljuškari d.o.o. u okviru ekskluzivnog zastupništva prodaje, iznajmljuje i servisira Shantui viljuškare. 

Za više informacija pošaljite upit na kontakt formi.