Iznajmljivanje viljuškara Srbija | Kantar viljuškari

Iznajljivanje viljuškara Srbija | AdresaBurgenova 32, Novi Banovci Iznajljivanje viljuškara Srbija | Telefon+381 64 64 23 411
Iznajljivanje viljuškara Srbija | Adresa Iznajljivanje viljuškara Srbija | Telefon
Burgenova 32, Novi Banovci
...
Polovni viljuškari

Polovni viljuškari

Da li vam je potreban nov ili polovan viljuškar? Kako da budete sigurni da ste napravili pravi izbor za vaš biznis? Niste sigurni na osnovu kojih parametara možete kvalitetno da procenite da li kupujete adekvatan viljuškar za vaše potrebe poslovanja?

Kupovina polovnog viljuškara predstavlja kompleksan proces i zahteva kako tehničko poznavanje mašine, tako i poznavanje posla koji viljuškar treba da obavlja. S obzirom da se radi o polovnoj opremi, savetujemo da kroz ceo proces nabavke prolazite sa stručnim osobljem ili sa nekim u koga imate poverenje. Shodno našem dosadašnjem iskustvu u radu sa polovnim viljuškarima, za adekvatan odabir bismo svakako izdvojili, po nama najvažniji faktor, a to je predviđeni broj radnih sati na godišnjem nivou. U zavisnosti od te informacije možete predvideti stepen opterećenja, a samim tim tehničke karakteristike i opšte stanje viljuškara koji kupujete. Pored navedenih informacija, veoma je važno znati koji su uslovi rada u kojima će viljuškar raditi. To se razlikuje za svaku industriju, ali i za različite segmente unutar jednog poslovnog sistema.

Često se može desiti da je kupovina polovnog viljuškara kompleksnija od kupovine novog viljuškara. Zašto? Kada kupujete nov viljuškar, tada imate priliku da konfigurišete viljuškar po svojim željama, dok vam ta opcija nije raspoloživa kada su u pitanju polovni viljuškari. Da biste izabrali odgovarajući polovan viljuškar potrebna vam je mogućnost izbora. Za to postoji nekoliko rešenja. Jedno od rešenja jesu viljuškari koji stoje na našem centralnom lageru i koji su momentalno dostupni. Predmetne viljuškare je moguće kupiti u zatečenom stanju ili ih po zahtevu možemo reparirati do traženog nivoa. Takođe, jedno od rešenja je da za vas odaberemo viljuškar od naših partnera iz inostranstva. Ne možemo unapred reći šta je pravo rešenje za vas, ali ako nam dozvolite da se malo bolje upoznamo i razmotrimo sve opcije, tada ćete svakako imati bolju sliku šta sve možete uraditi i šta je u određenoj situaciji najpovoljnije za vašu kompaniju po pitanju nabavke viljuškara.